logo

Mandag-torsdag: 08:00 - 16:00 Fredag: 8:00 - 15:30

+45 58 58 58 54

Job hos AiRFORCE

Ledige stillinger

Projektingeniør, beregning og salg af brandsikkerhedsløsninger

Vi søger en dygtig ingeniør, maskinmester eller projektleder til projektering og salg af vores systemløsninger indenfor primært brandtekniske ventilationsløsninger, herunder parkeringsventilation, OTV-anlæg, brandventilation, røgudluftning samt brandsikring af ventilationsanlæg iht. DS 428.

Som projektingeniør i AiRFORCE vil du få ansvaret for projektkalkulationer, tilbudsgivning samt projektstyring i tæt samarbejde med vores øvrige medarbejdere i vores projektafdeling og med solid back up fra projektchefen. En væsentlig del af jobbet indeholder komplicerede projektkalkulationer, projektkoordinering samt møder hos rådgivende ingeniører og ventilationsentreprenører.

Projektingeniøren deltager med høj faglig kompetence i det daglige projektarbejde, rådgivermøder samt under kundebesøg, kurser og seminarer, hvor viden om AiRFORCES produktsortiment og systemløsninger formidles på et højt teknisk niveau.

Profil

Vi søger en teknisk- og forretningsorienteret person som har en solid teknisk baggrund. Vi lægger vægt på, at du har et indgående fagligt kendskab til ventilation som en helhed og gerne med et højt vidensniveau omkring brandtekniske ventilationsløsninger. Det er en fordel hvis du har et netværk i ventilationsbrachen.

Som person er du tillidsfuld og ærlig og du sætter en ære i at overholde de aftalte deadlines ved skarp prioritering. Du er udadvendt og har flair for projektstyring, beregningsteknik samt god kundeservice i den daglige dialog med rådgivende ingeniører og ventilationsentreprenører. Du lægger vægt på høj forretningsetik og har en god arbejdsmoral.

Du skal kunne kommunikere på dansk og engelsk på højt niveau, både skriftligt og mundtligt.

Det vil være et krav at du har B-kørekort.

 Arbejdsttid og sted

Stillingen er på 37 timer pr. uge og arbejdet foregår med udgangspunkt i vores kontor i Thorsø, Jylland.

Ansøgningsfrist 7. August 2019. Du er velkommen til at kontakte Adm. Direktør Mads Sønnichsen på 24 24 13 93 hvis du har spørgsmål.

Søg jobbet online via jobindex

 

Send os en uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter unikke og højt kvalificerede medarbejdere, der kan gøre en forskel i vores virksomhed. Du er velkommen til at skrive en uopfordret ansøgning indeholdende dit CV, så er det måske dig, vi ringer til, næste gang vi mangler en medarbejder med dine kvaliteter.