logo

Mandag-torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:30

+45 70 20 19 11

AiRFORCE og SALDA indgår partnerskab i Danmark for at levere førsteklasses ventilationsaggregater

AiRFORCE har indgået en aftale med den Litauiske producent af ventilationsaggregater, SALDA, om salg af SALDAS aggregater på det danske marked. Partnerskabet understøtter SALDAS aktiviteter i Danmark og konsoliderer samtidig den tekniske kundesupport via en større organisation end SALDA hidtil har været repræsenteret af i Danmark.

SALDA fokuserer ventilationsaggregater og ventilationsløsninger af høj kvalitet, der overholder de skrappe danske energi- og isoleringskrav.

Adm. Direktør Mads Sønnichsen udtaler; “Det er vigtigt for os at kunne tilbyde et bredere sortiment indenfor aggregater, som samtidig understøtter vores enestående tekniske knowhow og løsninger. AiRFORCE har i forvejen solid teknisk ekspertise inden for brandsikring og ventilation generelt, men vi manglede en partner, der kan levere høj kvalitet indenfor små- og mellemstore aggregater – her så vi SALDA som en enestående partner”.

Partnerskabsaftalen mellem AiRFORCE omfatter hele SALDAS produktserie indenfor aggregater, ventilatorer og ventilationsudstyr.

Du kan se SALDAs produktserie her i vedlagte Salgsbrochure/Produktkatalog.

     

God fornøjelse

 

SALDA har eksisteret siden 1990, men trods sine 30 år på markedet har forretningsprincipperne været uændrede: At være en fleksibel og pålidelig partner. Med henblik herpå investeres løbende i produktionsudstyr, personaleuddannelse og produktudvikling.

Der opgraderes løbende cirka 20% af udvalget af ventilationsaggregater for at imødekomme markedets stadigt skiftende behov til bl.a. energi. I øjeblikket tilbydes et af ​​de største udvalg af ventilationsaggregater på verdensmarkedet. SALDA samarbejder med det mest moderne testlaboratorium i Centraleuropa, hvor ethvert ventilationsaggregat gennemgår en streng testsekvens, herunder ydelse under ekstreme klimatiske forhold (lufttemperatur fra -35 °C til + 40 °C, relativ fugtighed 90 %).

SALDA har været medlem af EUROVENT, Europas sammenslutning af producenter af ventilationsaggregater, siden 2013.