logo

Mandag-torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:30

+45 70 20 19 11

Forretningsgrundlag

Forretningsgrundlag

AiRFORCE er en rådgivende leverandør af ventilationsudstyr til det danske ventilationsmarked. AiRFORCE er i høj grad en vidensbaseret virksomhed, hvor kundernes tilfredshed er i højsædet.

Vores målsætning er levere produkter og systemløsninger som er tilpasset kundens behov og ønsker – til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker, gennem stærk faglighed, dialog og godt samarbejde at blive den foretrukne leverandør af ventilationsudstyr til det danske ventilationsmarked.

Vi vil gøre AiRFORCE til markedets mest attraktive leverandør og sparringspartner ved, sammen med vores produkter, at tilbyde rådgivningsydelser omkring lovgivning og regelsæt samt sørge for at udnytte alle optimeringsmuligheder for at opnå besparelser for vores kunder. Vi vil levere komplette produkt-/systemleverancer med mulighed for opstart, indregulering og service således, at vores kunder opnår besparelser på egen rådgivning, projektering, projektledelse og generelt tidsforbrug ved videnssøgning omkring produkter, lovgivning og udbudsmateriale.