logo

Mandag-torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:30

+45 70 20 19 11

Ophavsret, ansvar og personlige oplysninger

Generelt

AiRFORCE ApS stiller denne hjemmeside til rådighed som en serviceydelse. Al anvendelse af sidens informationer og indhold sker på brugeres eget ansvar og egen risiko.

 

Samtlige billeder, tekster og andet tilgængeligt materiale på hjemmesiden tilhører AiRFORCE ApS. Alt tilgængeligt materiale må downloades og printes til personlig brug. Kommerciel brug er ikke tilladt. Enhver ændring af det tilgængelige materiale er ikke tilladt uden en skriftlig tilladelse fra AiRFORCE ApS.

 

AiRFORCE ApS bestræber sig på, at opdatere og vedligeholde hjemmesiden løbende. Der stilles ingen garanti for, at datablade og oplysninger til enhver tid er ajourførte. Såfremt der i forbindelse med konkrete projekter anvendes informationer fra hjemmesiden som grundlag for projektering, tilbudsgivning eller lignede anbefaler vi, at du søger personlig rådgivning fra en af vores kontaktpersoner. Alt indhold, tekniske datablade, godkendelser mm. kan ændres uden varsel af AiRFORCE ApS.

 

AiRFORCE kan ikke stilles til ansvar for eventuelle direkte eller indirekte skader forårsaget på din computer/tablet/smartphone, software, systemer og programmer ved brug af denne hjemmeside.

 

Personlige oplysninger

AiRFORCE ApS videregiver ikke personlige oplysninger til tredjemand. Personlige informationer registreres udelukkende når den afgives frivilligt af den besøgende, eks. i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev. Identificerbare oplysninger om IP-adresser, browsertype, tidsforbrug og antal klik anvendes udelukkende til at måle besøgstrafikken samt til at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

 

Cookies

AiRFORCE ApS anvender i begrænset omfang cookies på vores hjemmeside.