logo

Mandag-torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:30

+45 70 20 19 11

Systemløsninger

Vores produkter og systemløsninger

Parkeringsventilation

Vi tilbyder komplette systemløsninger indenfor parkeringsventilation. Overlad trygt projekteringen til os, vi kender lovgivningen og kan skræddersy den bedste løsning til dit projekt.

Brandventilation

Vi tilbyder udvidet projekteringshjælp til brandventilation iht. DBI 027. Vi har den fornødne indsigt og viden til at sikre, at netop dit projekt løses perfekt efter det gældende regelsæt.

Overtryksventilation

Vi har Danmarks absolut stærkeste team indenfor projektering af overtryksventilation i højhuse. Vi hjælper gerne med projektering af netop din specialløsning i selv de mest komplekse byggerier.

Røgudluftning

Vi hjælpe dig gerne med projektering og levering af systemer til røgudluftning. Vi leverer standardiserede løsninger og kan også skræddersy de mest komplekse systemer.

Brandsikring af ventilationsanlæg

Vi har tilsammen mere end 40 års erfaring med brandsikring af ventilationsanlæg iht. DS428. Vi hjælper dig med at optimere og spare penge ud fra den gældende lovgivning som snart går ind i næste fase.

Ventilatorer

Vi tilbyder ventilatorer til mange formål. Vi dækker alt fra brandsikring af bygninger til traditionel udsugning i industrien.